Smarthus


Smarthus blir stadig mer utbredt og behøver hverken å være komplisert eller avansert. Du behøver i de fleste tilfeller heller ikke tilgang til internett for at huset skal være smart. Normalt fungerer det slik at du har en styringsenhet som kommuniserer med alle "smarte" dingsene dine, som for eksempel lyspærer, brytere, solskjerming, garasjeporten, terrasse- eller ytterdøren, kaffetrakteren, strykejernet og mye mer. Mulighetene er så godt som uendelige. Du kan velge å lage automatiske hendelser, for eksempel basert på lysforhold, årstid, temperatur eller lignende, eller du kan slå av og på alle lys i stua og på kjøkkenet ved ett klikk på en bryter, i de fleste tilfeller uten at du behøver å bytte ut selve lampene. 

Uansett hvilken smarthusløsning du ønsker anbefaler vi at du manuelt kan overstyre den med fysiske brytere. På denne måten fungerer alt uavhengig av tilkobling mot internett eller smarttelefon. 
Kvål El-installasjon har bred erfaring med smart-integrasjon av blant annet IKEA Trådfri, Philips Hue, Samsung SmartThings, Athom Homey, Ring, FutureHome, Namron, ELKO Smart, xComfort, Fibaro og mange flere. 
Enten du ønsker trådløs eller automatisk dimming av lys, varsling dersom du har glemt å lukke garasjeporten eller slått av strykejernet, ferdig kaffe på trakteren innen du står opp eller automatisk solskjerming når sola står inn vinduet som verst kan vi montere og programmere dette. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt smarthus
Personvern